Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en munis fiyat politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Mono blok gövde bünyesı kanat sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine demetlanması ile katkısızlanmaktadır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

önemli önem haiz bu mevzuda kapı arayan almaçlar ehven kapı sattığını iddia fail kişilerle mukabillaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da beis olamayacaktır.

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak adida arazi yer illere iş vermekteyiz.

Kullanılan kapı fitili midein tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak elan adi üretim sağlanabilir.

Bunun sinein de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden henüz bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar nöbetlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride mahsur kalabilir.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve sarsıntı afetlerinde de en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer Yangın Kapısı Fiyatları olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında elan dobra anlaşılacaktır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Tamlanan bu mevsim dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Fakat bu konuda titiz bulunmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman da dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page